Du kan modtage nyhedsbrev fra Gribskov Rideklub lige her:

APRIL 2018

Vi har planlagt en pinseskovtur for klubben den 20. maj mere information når vi nærmer os 🙂

Dyrlæge Kiwa Riis-Olesen fra Hillerød Hestedyrlæger kommer til Gribskov Rideklub og afholder et spændende seminar om hestens luftveje! Se mere HER

Så afholder vi springkursus med Daniel Cassøe! Tilmelding HER

Nu kan du tilmelde dig ridelejren 2018 - HER

JANUAR 2018

Alle brugere af Gribskov Rideklub ønskes et godt nyt år!

2017 har været et år med mange spændende opgaver og aktiviteter. Foruden vores stævner hen over året, har vi bl.a. haft en vellykket kombineret arbejdsweekend og grillfest, ridelejre, skovture samt fastelavn, sommer- og julearrangementer.
Vi ser frem til et 2018 med nye og spændende aktiviteter.

Bonnie er i gang med uddannelsen til handicaprideinstruktør
Gribskov Rideklub uddanner for tiden Bonnie til handicaprideinstruktør.
Det indebærer, at hun er væk på kursus d. 12. - 14. januar og d. 13. – 15. april. Mens Bonnie er væk løses hendes opgaver i staldene på anden vis, herunder ud- og indlukning af heste. Nærmere information ved opslag i staldene.

Ændringer i bestyrelsen
Tenna valgte at forlade bestyrelsen i efteråret 2017.Tenna har lagt et stort arbejde og engagement i Stævneudvalget. På vegne af klubben siger vi tak for indsatsen. Bestyrelsen arbejder på at finde en løsning for stævneudvalget.
Dette er på plads:
Gitte Dalby (Chanel) varetager velfærdsudvalget. Herved er forplejningsdelen sikret til vores stævner og aktiviteter samt til lørdagshjælperne.
Majse, Mette (ridefys), Bonnie, Maria Krogh, Anne (Albertes mor) og Marianne (lørdagshold) vil sørge for, at der er aktiviteter for vores børne- og juniorryttere i rideskolen og i handicapafdelingen.
Følg med i opslagene på klubben og på hjemmesiden.

Nærmere information om stævneaktiviteter følger snarest.

Heste
I starten af 2017 fik klubben ”Mascha”. Senere måtte vi sige farvel til ”Lang Man” og kunne efter sommerferien sige goddag til ”Bøb”. John er på udkig efter endnu et emne til handicaphest og rideskolehest.

Hestepærer på ridebanerne
Vores ridebaner ude og inde holder længere, hvis vi passer på dem. Vi vil alle gerne have den bedste bund at ride på. Hestepærer ødelægger ridebanernes gode egenskaber. Det er derfor vigtigt, at vi alle samler pærer op på banerne inden vi forlader dem - Det gælder også hvis du har longeret din hest eller haft den løs i det lille ridehus.

Engageret eller opbakning til børn, børnebørn, bekendte, kærester m.fl.
Vi vil gerne i kontakt med voksne ryttere, forældre, pårørende og andre, der kunne tænke sig at få indflydelse på klubbens tilbud til medlemmerne via bestyrelsesarbejdet. Få mere information hos Anne-Marie Hoffmann (formand) eller Helle Milton (næstformand).
Anne-Marie træffes på Telefon: 2214 7917. Mail: formand@gribskovrideklub.dk
Helle træffes på Telefon: 2332 4932. Mail: naestformand@gribskovrideklub.dk