Gribskov Rideklub tilbyder handicapridning til både lægehenvist ridefysioterapi og til ryttere uden henvisning.

Kompetente undervisere
Mette Eriksen og Bonnie Sanderson tager sig af undervisningen.

Ridefysioterapien forestås af Mette Eriksen. Hun har gennemgået en grundig tillægsuddannelse som ridefysiotepaut. Bonnie Sanderson er uddannet handicap-rideinstruktør. Derudover er der mindst en fast rutineret hjælper til hver rytter.

Klubben råder over handicap-uddannede heste, rutinerede hjælpere og trækkere, 2 ridehuse på henholdsvis 20×40 m og 20x60m, samt 2 udendørs baner hvoraf den mindste er 20x60m. Der er endvidere kun ca 300 til Gribskov ad grussti.

Gode adgangsforhold
Vi har hjælpemidler som bl.a. rampe med overdækket lift, kørestolsrampe ved indgang til det store ridehus og til toiletterne med handicapvenlige toiletforhold. Ligeledes har vi gode parkeringsforhold for handicapbiler og -busser.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Fysioterapeut Mette Eriksen – tlf.: 29474056 eller email: info@metteeriksen.dk

GBR er godkendt hos FGH – Foreningen af godkendte handicapcentre