Klubben råder over 2 ridehuse og to udendørs ridebaner:

Det lille med banemålene 20 x 40 m, som mest anvendes til skolehold, og her er opsat 3 store spejle.
Det store, nye ridehus er 20 x 60 m., og her er opsat et 20 meter spejl på hele kortsiden.

I det store ridehus undervises der dagligt af eksamineret berider John Nielsen – eneundervisning eller hold i dressur og spring – og her afholdes også alle indendørsstævner. Ved indendørs stævner sker opvarmning i det lille ridehus, som gerne må benyttes af GBR-ryttere under hensyntagen til de konkurrerende ryttere.

Ønsker du at longere din hest, har du mulighed for at benytte det lille ridehus eller udendørsbanerne. Ønsker du at have din hest løs, må dette kun ske i det lille ridehus.

Husk altid at spørge om lov, hvis der er nogen, der rider i ridehuset eller på banen.

Klubben har 1 udendørs indhegnet dressurbane på 20 x 60 m. Den er til fri afbenyttelse, men under stævner gælder samme regler som anført ovenfor. Vi  har også en stor udendørs indhegnet springbane, som er til fri afbenyttelse.

Café Hesteskoen

Vores café er indrettet på 1.sal i hovedbygningen. Her kan du købe kaffe, te, varm/kold kakao, slik, sodavand mm., og samtidig holde varmen på kolde dage. Fra Hesteskoen er der panoramaudsigt over det lille ridehus, så man kan følge med når der er undervisning.

Bagerst i Hesteskoen er der et behageligt hyggehjørne hvor der er placeret sofaer og en reol med diverse spil og legetøj; som indbyder til ‘stille’ leg i form af puslespil m.m.

Parkering

Parkeringspladser er at finde langs det store ridehus samt foran hovedindgangen. Hestetrailere parkeres langs det store ridehus, hvor også af- og pålæsning foregår